onsdag 19. desember 2012

18. desember 2012 - Hva kan en seDet var blitt så tørt og isfritt på veiene at jeg våget meg ut på sykkel igjen etter flere uker med parkert sykkel i garasjen. Himmelen var ganske grå, så jeg tenkte at i dag blir det ingen bilder, men kamera er nå lett å ta med seg, så jeg hang det rundt halsen, og helt uventet ble det et flott vinterlys. Det var ganske vindstille, så det blåe lyset speilet seg fint. Sykkelruten var som vanlig: Vormedal, Førdesfjorden og Skåredalen, ca. 26 km. Nedenfor følger noen bilder fra en dag i desember.Et lite vann på Thuestadveien var lett å overse, men flott var det

Så er jeg kommet til Førdesfjorden. Skyene speiler seg i fjorden

Også Førdesfjorden fra en annen vinkel

Samme her, et tre ble liksom vakkert også om vinteren

Speiling om vinteren - fint nå også

Fortsatt i Førdesfjorden - nå med et annet lys

Et annet utsnitt fra samme fjord

Et islagt vann kan gi fine strukturer. Eivindsvatnet i Djupadalen

Inngangen til Djupadalen

2 kommentarer:

  1. Fine landskapsbilder Trygve. Ja, naturen kan være vakker på vinteren også. Liker godt bildene med den stille fjorden. Godt du har med deg kameraet på turene dine.

    SvarSlett
  2. Hei Trygve. Ja nå har jeg sett på bildene både fra sykkelturen og fra det store snøfallet, som jo var så stort at det til og med kom på nyhetene:-) Vi vestlendinger er jo overhode ikke vandt med sånne snømengder, så dette er fascinerende. Det var artig å se hvor tydelig det er når lyset endrer seg gjennom dagen. Spesielt godt likte jeg blåskjæret i lyset midt på dagen. Når det gjelder sykkelturen så hadde du fått noen fine bilder herfra også. Det er tydelig at lyset ble bedre enn du hadde trodd før du satte deg på sykkelsetet.

    Mvh
    Eirik

    SvarSlett