torsdag 10. januar 2013

Endelig kom lysetVi har nå hatt tåke dag etter dag. I går den 9.1.2013 klarte solen å komme igjennom . Akkurat når det skjedde var jeg på tur i Djupadalen her i Haugesund.  Det ble en liten naturopplevlese. Lyset som kom var så vakkert, svaner og ender som stille svømte mot lyset gjorde også sitt til at dette ble en fotoseanse som jeg vil huske ganske lenge. Lyset skiftet hele tiden, slik at en måtte bare bli der og "fyre av" bilde  etter bilde. Legger ut noen her for dem som ønsker å se
Det var som en drøm - lyset kom

Ender som svømmer mot lyset

Jeg ble stående stille og nøt opplevelsen

Så ble lyset litt sterkere. Fargene endret seg

Alt var i harmoni denne dagen - et lite paradis på jord. 

3 kommentarer:

 1. Fantastisk lys du har her Trygve. Det ser ut til at solen står ganske lavt, hvilket jeg synes ofte gir kjempeinteressant belysning. I tillegg diffuserer tåken sollyset og gjør det mykt. Flere flotte og interessante fargenyanser og fargetemperaturer, som du jo er inne på i teksten. Og fuglene er veldig flotte motiv mot det blikkstille vannet. Herlig stemning.

  Mvh
  Eirik

  SvarSlett
 2. Enig med Eirik. Superflotte bilder alle sammen. Tåke, sol og stille vann gir en fantastisk stemning, og med noen fugler i tillegg ble det enda bedre.

  - Bjarte

  SvarSlett